DOMOTICA

Als kwaliteitsinstallateur bieden wij te allen tijde een professionele installatie. Totaal Techniek Gooi blinkt uit in eenvoud en toch krijgt u net dat beetje meer. Zoek niet langer naar eigentijdse elektriciteit, wij bieden de hoogste kwaliteit.

Alle bediening binnen handbereik.

Totaal Techniek Gooi voor een betrouwbare domotica- en elektra-installatie èn advies op maat. 

Totaal Techniek Gooi is dé specialist met 12 jaar ervaring en werkt door heel Nederland. Wij adviseren en installeren vanuit persoonlijke betrokkenheid. Totaal Techniek Gooi helpt de wensen van particulier en bedrijfsleven te vertalen naar haalbare en betaalbare installaties. Een vaste contactpersoon begeleidt het project van aanvang tot oplevering, u zult enthousiast zijn!

Totaal Techniek Gooi biedt u ondermeer cameratoezicht, inbraakbeveiliging, datanetwerken, CV integratie, energiebesparing, telefonienetwerken en verlichting.
In huiselijke sfeer kiezen steeds meer mensen voor een thuisbioscoop, in het bedrijfsleven voor een fraai werkende audiovisuele showroom of presentatieruimte, ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Op de volgende pagina’s vindt u veel informatie over onze dienstverlening. Neem voor nadere uitleg of specifieke wensen gerust contact op. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek!

ONLY THE BEST RESULTS

Elk project zal tot in detail worden uitgewerkt en verwezenlijkt tot uw wens. Bij ons staat klanttevredenheid voor op.

Leven in Harmony

Doormiddel van domotica is het mogelijk uw droom te verwezenlijken.

Technologie kan op zó een manier worden verbonden dat het onwaarschijnlijke praktisch wordt.

Altijd en overal controle

Domotica systemen vormen de hersenen van je huis of kantoor: één eenvoudige bediening voor je verlichting, verwarming, zonwering of alarm. Ook als je niet thuis bent. Met een druk op de knop creëer je de juiste sfeer, bedien je de lichten, weet je wie aan de deur staat of kies je de beste muziek.
Domotica maakt het leven makkelijker, eenvoudig en comfortabeler.

Totaal Techniek Gooi overtreft onze verwachtingen keer op keer. Het bedrijf is zeer persoonlijk, werkt professioneel en denkt oplossingsgericht mee.

Luxury Private Cinemas

Wij zijn ontzettend blij met deze one-stop shop specialist. TTG heeft alles in huis en gaat de grootste uitdagingen aan, met succes!

Yacht Exclusive

Wat betekent domotica?

Domotica is smart! En smart is vaak niet in één zin uit te leggen.

Domotica, thuis, op het werk of in zorg is namelijk maatwerk!
Kort gezegd wordt er over domotica gesproken wanneer verschillende technieken in en om gebouwen met elkaar in verbinding worden gebracht. Domotica is dus geen individueel product maar een groep van producten welke met elkaar communiceren. Om dit te realiseren is een stukje intelligentie nodig.

Wanneer we een beveiligingssysteem koppelen aan de verlichting, de hekwerken, de camera ’s en uw telefoon blijkt er plotseling veel mogelijk.
Zo zal bij het inschakelen van het alarm en het verlaten van het huis al het licht uitgeschakeld worden. Eventueel kan de CV uitgeschakeld worden. In een alarmsituatie zal de verlichting automatisch worden ingeschakeld of gaan knipperen.
Natuurlijk zijn hierop vele variaties denkbaar.