IT Diensten

Vele diensten en aparatuur zijn tegenwoordig afhankelijk van internet. Het is daarom een pre dat de basis “het netwerk” goed werkt en goed wordt onderhouden. TTG is uw partner als het gaat om het leveren, aanleggen en onderhouden van uw bekabelde en draadloze netwerk..

NETWERKEN

TTG is gespecialiseerd in het aanleggen van complete data netwerken en het implementeren van de juiste bijbehorende hardware zoals: Routers en (gesegmenteerde) switches, UTM’s (IDS/IPS) en roaming Access Points. Ook leveren wij diverse desktop en laptop merken.

Wij leveren o.a. Dell, HP, Cisco, Ubiquiti en Sophos.

Cyber Security

Een essentieel onderdeel van uw netwerk is de beveiliging tegen hackers TTG adviseert en implementeert beveiliging op maat.

Onderhoud

Alle aparatuur heeft onderhoudt nodig. Vaak bestaat dit uit updates van de firmware waar uw aparatuur mee werkt. Dit kan bijvoorbeeld prestatie verhogend zijn maar ook bijvoorbeeld om een gevonden lek in de firmware te dichten. TTG biedt onderhoud aan door eigen ontwikkelde tools en software waardoor wij u meestal op afstand kunnen ondersteunen waarmee hoge kosten worden bespaart.

Technisch Support

In geval van storingen zijn wij 7 dagen per week 24 uur per dag beschikbaar met ons support team.

Na jaren problemen met onze WiFi heeft TTG ons complete netwerk aangepakt. Het hele huis heeft nu uitstekende WiFi. Ook bij ons zwembad in de tuin kunnen wij nu gewoon WiFi gebruiken!

Familie van Zanten Laren

Zowel ons huis in Nedeland als in het buitenland en ons jacht worden technisch onderhouden door TTG. Heel fijn dat als je aankomt je gewoon weet dat alles werkt en up2date is!

Blaricum